Wat is Jota-Joti

Geplaatst op dinsdag 04 oktober 2011 @ 21:46 , 510 keer bekeken

Wat is JOTA-JOTI?

Jamboree On The Air en Jamboree On The Internet.

Een jamboree is een groot kamp waar je andere scouts kunt ontmoeten. Normaal moet je daarvoor met je tent en je bagage naar een groot kampeerterrein, maar niet bij de JOTA-JOTI. Dit kamp vindt namenlijk plaats in de lucht en op het internet. Nee hoor, je hoeft niet te kunnen vliegen om mee te doen, je blijft gewoon in je eigen gebouw. Door gebruik te maken van zenders (een soort walky-talky) ga je “on the air”. En met de computers ga je het internet op. Zo maak je contact met andere scouts. Je kunt makkelijk nieuwe vrienden maken, want heel veel scouts doen mee. Niet alleen in Nederland maar over de hele wereld. Dus misschien heb jij straks wel contact met scouts van de Nederlandse Antillen (die spreken ook Nederlands, dus dat is lekker makkelijk).

Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?

Of maak zelf een Clubs account aan: